Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:
• Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
• Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie.
In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma NOTIFICARii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului.NOTiFiCARiLE se iau in considerare daca sunt semnate, stampilate si sunt redactate IN SCRiS
• Produs in colet deteriorat.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator ce detine T.I.R. sau camioane de 7.5T, autoutilitate de 3,5 T (sau mai mici )

• Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina vanzatorului.

Solicitarile de retur se notifica la adresa de email office@corturiromania.ro sau prin prezentarea la punctul de lucru al vanzatorului sau depozitul cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la punctul de lucru al vanzatorului sau la depozit se poate face de luni pana vineri in intervalul 10 :00 – 16:00 dupa anuntarea intentiei de retur prin apel telefonic catre terminalul cu numarul alocat : 0742.936.569 Va recomandam expedierea prin curier.

Mentiuni: In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor, a subansamblurilor, a pieselor sau a componentelor cat si punerea acestora intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.
Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 60 si 90% din valoarea initiala a produsului (in functie de preturile practicate de fabricant pentru produsele / subansamblurile / piesele / componentele care trebuie inlocuite). Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la 5 zile lucratoare de la receptionarea si inspectarea de catre vanzator a produselor/subansamblurilor/pieselor/componentelor deteriorate/modificate.

Contactati-ne


captcha