Climatizare Corturi Industriale Hale Industriale

Racire corturi industriale si hale metalice oriunde in Romania ,Republica Moldova,Ungaria

Racire corturi de evenimente si hale

  • Răcire cu aer sau apă pentru multiple posibilităţi de utilizare:
  • Adăposturi provizorii
  • Spaţii de depozitare şi producţie
  • Răcire în perioade de vârf
  • Târguri şi expoziţii
  • Corturi fixe si mobile
  • Restaurante si terase

Aer rece la o apăsare de buton – este frecvent necesar. Indiferent dacă este vorba despre domeniul rezidenţial, când arşiţa verii este toropitoare, hale expoziţionale, corturi de evenimente sau chiar şi şantiere, hale de producţie şi spaţii industriale. Exact acolo unde unde este necesară o răcire rapidă şi eficientă, aparatele de aer condiţionat mobile şi robuste reprezintă o necesitate. Dacă sunteţi în căutarea unui profesionist în domeniul răcirii, cu un aparat de aer condiţionat industrial, noi, CorturiRomania venim in intampinarea Dumneavoastra cu solutia optima.

Agregatele sunt nu doar robuste ci şi performante. Mulţumită dimensiunilor compacte, acestea încap prin orice uşă şi în orice ascensor. Datorită rolelor de transport practice, acestea sunt uşor de manevrat şi pot fi puse în funcţiune rapid, oricând şi aproape în orice loc – fără niciun fel de materiale auxiliare de montaj şi fără o instalare complicată! Chiar şi incintele mari sunt răcite în cel mai scurt timp până la 10 grade Celsius.

Contactati-ne Acum

Fie ca este vorba de un aparat de aer condiţionat split pentru incinte, răcit cu aer sau apă, de o instalaţie de aer condiţionat monobloc mobilă cu furtun de evacuare a aerului sau de agregate de răcire de înaltă performanţă, care funcţionează eficient chiar şi în condiţii vitrege – vă stam la dispoziţie cu diverse tehnici şi clase de putere. În funcţie de model, aceste aparate de aer condiţionat profesionale ating un debit de aer de la 320 m³ pe oră până la aproape 1.600 m³ pe oră.

Convingeţi-vă singuri. Oferim un aparat adecvat pentru fiecare aplicaţie specială.

Cautati solutii de Racire / Climatizare Corturi ?

Racire corturi de evenimente si restaurante
Echipa CorturiRomania va sta la dispozitie cu servicii de calitate.

Contactati-ne


captcha