Cort tunel de Dezinfectare

De aceea, De la izbucnirea virusului in Octombrie 2019 dezinfectarea a fost efectuată pe străzi și în spațiile publice.
A fost foarte important să acționăm responsabil și să facem tot posibilul pentru a preveni răspândirea virusului.
Standardele de igienă sunt deosebit de ridicate în spitalele din Romania , dar pe mai departe trebuie sa ne asiguram de continuitate indiferent de problemele ce apar pe parcurs . Aici ne referim la incendiul ce a izbucnit la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț. Pentru a reduce și mai mult riscul de infecție, tunelurile de dezinfectare pot fi instalate chiar în fața zonei de intrare.
Corturile ce vi le putem pune la dispozitie cu găuri integrate pentru aerisire pot fi folosite pentru a crea spațiu cu umbră în exterior, în care oamenii pot fi dezinfectați din creștet până la tălpi.

Un sistem de duze montat de catre specialistii nostri este integrat la baza picioarelor corturilor prin care dezinfectantul este dispersat într-o ceață fină de apă, care în final acoperă tot felul de suprafețe precum îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, incaltamintea , etc.

Înainte de a intra în blocuri, institutii toate persoanele fizice sunt dezinfectate din creștet până-n tălpi, eliminănd orice bacterie care este lipita de îmbrăcăminte, încălțăminte sau pungi, serviete care ar putea trece neobservat la un banal control
Contactați-ne pentru a afla mai multe dimensiuni.

Contactati-ne


captcha