Mobilier de inchiriat pentru evenimente

Mobilier de inchiriat pentru Evenimente

Inchiriere mese si scaune, inchiriere mobilier evenimente, inchiriere mese cocktail inalte, vesela si tacamuri, seturi berarie, inchirieri scaune tapitate, scaune conferinta, cort expozitii, mese rotunde cu sau fara accesori si decoratiuni.

Contactati-ne Acum

Daca detineti o sala unde va doriti sa organizati evenimente festive, decorata deosebit, putem realiza drapaje, atat pe tavan cat si pe peretii laterali. Noi, detinem in portofoliu realizarea mai multor lucrari, la cerere va putem si arata faptic, dar, va atragem atentia ca, nu orice tip de drapaj se poate copia si in spatiul creat de dumneavoastra, ideile precum si consultanta noastra pot face echipa cea mai buna cu preferintele si sfaturile dumneavoastra. Acest element, denumit simbolic drapajul salii, este probabil elementul care va poate transforma cel mai mult o sala de evenimente intr-o locatie de vis …

Pretul, desigur poate sa difere in functie de modelul drapajului si a marimea salii dumneavoastra, materialul ales, dar si , dumneavoastra puteti lua in considerare si materialele textile care sunt ignifugate, montate direct in spatiul dumneavoastra pentru evenimente festive.

Pentru a va oferi un pret corect, va rugam sa ne puneti la dispozitie detalii legate de dimensiunea salii, structura, planurile arhitecturale, sau de ce nu, simularea unui birou de arhitectura in cazul in care sunteti in faza incipienta a constructiei salii de evenimente festive.

Mese si scaune Tapitate

Cautati mese si scaune de inchiriat ?

Drapaje pentru corturi si restaurante ?
Echipa CorturiRomania va sta la dispozitie cu servicii de calitate.

Contactati-ne


captcha