Trupa Cabaret

Trupa Cabaret, dansatoare exotice, dans oriental, dans latino, etc…

Aveti nevoie de Trupa Cabaret ?

Iar cortina se ridica in 3, 2, 1…
Va invitam la o calatorie in timp prin atmosfera boema a night-cluburilor frantuzesti de sfarsit de secol XIX, in care rasuna clinchet de pahare fine iar senzualitatea e inhalata impreuna cu fumul de tigara. Pregatiti-va sa fiti delectati cu un dans de societate foarte controversat, stilat si in acelasi timp scandalos, care da frau liber imaginatiei si vor face obrajii sfiosi sa …..roseasca.
Da, e noapte de cabaret! Si va fi o noapte de pomina, programul artistic al evenimentului poate fi completat cu succes cu reprezentatii scenice oferite de componentele trupei noastre de cabaret.

Ne mandrim cu spectacole de cabaret la scena deschisa, somptuos si foarte extravagant, desprins direct din „La Belle Epoque“, ce poate zugravi cu mare fidelitate viata lipsita de griji si presarata cu placeri rafinate a amatorilor de divertisment nu tocmai inocent. Considerat impudic si tinut secret de viata respectabila de familie, mersul la cabaret aducea atunci, ca si acum, fiorul aerului libertin si dorinta de a explora dincolo de limitele permise.

Numerele noastre de cabaret impresioneaza nu doar prin frenezia si flirtul dansului – un burlesc zgomotos plin de versatilitate si spontaneitate –, ci si prin stralucirea orbitoare a costumelor inedite.

Va oferim spectacole grandioase, cu dansuri impregnate de un sex-appeal elegant, in care voluptatea electrizanta pluteste in aer. Pasiti alaturi de noi in lumea cabaretului, unde se nasc pasiuni devoratoare, si lasati-va captivati de magia dansului, in acorduri pariziene de demult.

Iar cortina se ridica in 3, 2, 1…

Contactati-ne Acum

Cautati sa inchiriati Trupa Cabaret / Dansatoare pentru evenimente ?

Echipa CorturiRomania va sta la dispozitie cu personal serios si inalt calificat.

Contactati-ne


captcha